2023    
   

Geen activiteiten

   
         
         
     
  ...op de website van de Eibergse Radio Model Vlieg Club (ERMVC)!
Hier vind je allerlei informatie over onze vliegclub. Zo blijf je bijvoorbeeld makkelijk op de hoogte van allerlei activiteiten door middel van de agenda die hiernaast is weergegeven. Meer details over deze activiteiten en allerlei andere evenementen zijn in het linker menu te vinden onder de rubriek Evenementen.

Om een indruk te krijgen van een aantal activiteiten die we in het verleden georganiseerd hebben kun je het fotoboek bekijken. Onder Luchtvloot kun je bekijken met welke modellen we vliegen. Dit varieert van simpele trainingstoestellen tot gedetailleerde schaalvliegtuigen en modelhelikopters. Soms wordt er zelfs met een model van een heteluchtballon gevlogen.

Verder kun je veel over onze vliegclub te weten komen via de rubriek Informatie. Mocht je na het bekijken van onze website toch nog met een vraag zitten, dan mag je altijd contact opnemen met één van de bestuursleden. Natuurlijk kun je ook bij ons vliegveld langskomen; een routebeschrijving naar ons vliegveld kun je laten berekenen via de routeplanner.

Neem ook eens een kijkje bij de lijst met onze sponsoren, die onze hobby mede mogelijk maken!
   
       
  Eibergse Radio Model Vlieg Club    
       
 

Webdesign by P.W.T. Krooshof  |  Last update: