De ERMVC beschikt over een vliegveld dat (voor het grootste deel) begrensd wordt door de Ramsbeek. En ondanks dat we niet ver van een woonwijk af liggen, hebben we voldoende ruimte en gelegenheid om met de meest diverse modellen te vliegen. In het weekend wordt er dan ook veelvuldig gevlogen en ook op de dinsdagavond is er vaak wel een zweefvliegtuig in de lucht te vinden, aangezien we dan onze (zweef)clubavond hebben (zie rubriek Informatie).

Verder beschikt de ERMVC over een redelijk grote kantine om over de verschillende bouwprojecten waar aan gewerkt wordt te kunnen discussieren. Uiteraard beschikken we ook over de mogelijkheid om in het clubgebouw te bouwen en eventueel nodige reparaties uit te voeren. Tevens is er allerlei literatuur beschikbaar om ideeŽn op te doen. Beschik je nog niet over een modelvliegtuig en wil je toch ervaren hoe het is om te modelvliegen, dan kun je bij ons zelfs oefenen met een modelvliegsimulator.

Dus mocht je een keer willen komen kijken, of wil je zelfs een keer komen (gast)vliegen, kom dan gerust langs bij de ERMVC. Via de rubriek Routeplanner kun je heel eenvoudig de route naar ons vliegveld berekenen.
  De Stuurknuppel  
         

                         
   
 
 
 
 
   

 
   

Webdesign by P.W.T. Krooshof  |  Last update: